• Добредојдовте во Bauerfeind Македонија
  • Добредојдовте во Bauerfeind Македонија

Наши партнери

dajteni              capture                 fzom                 logo mpps final color                 humanost 

PROBA

Bauerfeind

Добредојдовте

Нашите медицински помагала им помагаат на луѓето да си ја повратат мобилноста. Нашите високо квалитетни производи се: ортози, компресиски чорапи и ортопедски помагала. Сите производи се "Made in Germany" - произведени во Германија.

Хуманитарните проекти на Металург

Вториот проект е реализиран со средствата собрани од натпреварот Металург - Загреб, а наменети за децата со посебни потреби од здружението “Дајте ни Крила“. Овој проект Металург го реализира во соработка со Bauerfeind, водечка германска фирма за производство на специјална заштитна и помошна опрема, и при тоа е набавена специјална опрема која децата ја користат при вежбање во базен, вежби со кои раководи Наташа Мешковска.

Прочитај повеќе . . .

 

 


Bauerfeind

Ракометните екипи на Металург, веќе една година, уживаат во благодетите од спонзорството на фирмата BAUERFEIND, една од водечките светски производители на медицински помагала. Воспоставена е соработка, на обострано задоволство, соработка која се надеваме дека ќе трае. Досегашните искуства, на нашите ракометари и ракометарки, зборуваат за висококвалитетни производи кои немаат алтернатива ниту замена, производи кои ги олеснија тегобите и повредите на нашите спортисти.

Прочитај повеќе . . .